Дитина випала з вікна

2.02.2006, 20:02 Переглядів: 2 001
Опівдні, у вівторок, 31 січня, під вікном малосімейки на вулиці Першотравневій знайшли напівроздягнену дворічну дівчинку. Прес-секретар міського управління міліції Лариса Білковська повідомила, що дитина, яка разом з матір’ю мешкає на першому поверсі малосімейки, була в той час без нагляду і випала з вікна прямо на вулицю. Маля відвезли до лікарні. За даними прес-служби, 28-річна мати знаходиться на обліку в кримінальній міліції Автозаводського райвідділу, як неблагополучна.

Опівдні, у вівторок, 31 січня, під вікном малосімейки на вулиці Першотравневій знайшли напівроздягнену дворічну дівчинку. Прес-секретар міського управління міліції Лариса Білковська повідомила, що дитина, яка разом з матір’ю мешкає на першому поверсі малосімейки, була в той час без нагляду і випала з вікна прямо на вулицю. Маля відвезли до лікарні. За даними прес-служби, 28-річна мати знаходиться на обліку в кримінальній міліції Автозаводського райвідділу, як неблагополучна. Сусіди неодноразово скаржились, що вона залишає дитину без нагляду і харчування. Матеріали справи передали до прокуратури. Згідно з законом, за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною батьки несуть відповідальність.
Головний лікар дитячої лікарні Юрій Попенко запевнив, що маленька Настя не має ні травм, ні переломів, і сподівається, що дитина не постраждала від переохолодження.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх