Нас бомбами не залякати

2.02.2006, 20:02 Переглядів: 2 118
26 січня правоохоронці півтори години не пускали додому мешканців вісімдесятиквартирного будинку 17/2 на вул.Першотравневій. У чергову частину надійшло повідомлення про те, що у цьому будинку в центрі міста закладена бомба.
Доки правоохоронці шукали бомбу, мешканці будинку мерзли на вулиці
Фото: Дмитрий Бабец

Першою про небезпеку для себе та сусідів дізналася Таїсія Федорівна, 80-річна мешканка цього будинку. „Приблизно об одинадцятій до мене зателефонували. Молодим, навіть, дівочим голосом сказали: виходьте всі на вулицю, тому що у вашому будинку закладена бомба”, – розповідає бабуся „Телеграфу”.
Таїсія Федорівна відразу  переказала розмову з невідомою особою сусідці Ніні Василівні. Остання саме збиралася на базар за покупками. „Та це все дитячі жарти”, – заспокоїла бабусю розсудлива жіночка. Цілих сорок хвилин Таїсія Федорівна вирішувала: вірити чи ні незнайомому голосу, повідомляти чи ні в міліцію про почуте телефоном. Після тривалих роздумів громадянка набрала „02”.
О 12.10 будинок оточили машини пожежних, газовиків, ДАІ та МНС. Мешканцям відключили газ та електроенергію (не дай Боже, що трапиться, щоб наслідки були не такими старшними). Правоохоронці пройшлися квартирами і попросили всіх, хто на той момент був вдома, вийти на вулицю. До рекомендацій міліціянтів прислухалися далеко не всі. Дехто залишився вдома.

Першою про бомбу дізналася Таїсія Федорівна
Фото: Дмитрий Бабец

Законослухняним мешканцям, які вийшли на вулицю, довелося на морозі чекати закінчення операції з обстеження будинку на наявність вибухових пристроїв.
Старший експерт-вибухотехнік, майор міліції Жирнов обійшов квартири, підвали та магазини, розташовані на першому поверсі. Через півтори години експерт зробив висновок: у будинку бомби немає.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх