Орки нанесли ракетні удари по Львову та Дніпропетровщині: є загиблі (додано)

18.04.2022, 09:29 Переглядів: 3 323

 

Над Дніпропетровщиною 60% ракет збила наша ППО

На Дніпропетровщині вранці 18 квітня загарбники завдали ракетних ударів по області. Про це сповістив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Але 60% ракет було збито нашою ППО. Ми нелегка здобич… - написав він у фейсбуці.

Валентин Резніченко повідомив деталі по ранковим «прильотам». Двоє постраждалих у Синельниківському районі. Там ракета влучила в інфраструктурний об’єкт. Вогонь рятувальники приборкали. У Павлоградському районі людей не зачепило, але зруйнувало залізничну інфраструктуру.

Також сьогодні орда нанесла 5 прицільних ракетних ударів по Львову. Про це поінформував мер міста Андрій Садовий. Відповідні служби вже виїхали на місце.

Додано:

За інформацією Повітряного командування «Захід», відбулося чотири ракетних удари по Львову: три – по об‘єкті військової інфраструктури, один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень.

На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на 10.05 відомо про 6 загиблих та 8 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина.

Додано о 12.47:

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Львова зросла до 11 осіб. Одна з ракет поцілила в СТО. Близько 40 автомобілів пошкоджені або знищені. Двоє з поранених у важкому стані.

Додано о 18.57:

Голова Львівської ОДА Максим Козицький повідомив, що після ракетного удару рф по Львову у лікарні Львівщини госпіталізували 11 осіб, серед них 3-річний хлопчик. Дитина та мама, вимушені переселенці з Харкова, на момент удару перебували у готелі. Осколками від вікна хлопчикові відсікло частину пальчика на руці. Зараз дитина у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої важкості.

Троє потерпілих у реанімації. Деяких людей скерували на операції.

Лікарі кажуть, що внаслідок вибуху люди отримали множинні травми. Зокрема у багатьох потерпілих ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів – 35-45 років.

На СТО, у яку влучила російська ракета, перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 невинних мирних жителів, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.

*На фото – Львів

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх