У Бородянці окупанти знищили реабілітаційний центр, є загиблі

13.04.2022, 03:02 Переглядів: 2 146

 

Зараз Центр переїхав до Бородянського академічного ліцею

На Київщині внаслідок прямого влучання снаряду російського танку у Бородянці було знищено Центр соціально-психологічної реабілітації населення Міністерства у справах ветеранів. Про це повідомляє пресслужба міністерства. 

- У вівторок, 12 квітня, міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна відвідала звільнену від окупантів Бородянку та поспілкувалася з представниками Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення. На жаль, внаслідок прямого влучання снаряду російського танку будівля зруйнована вщент. За період окупації та звірств російської армії загинули два співробітники Центру, - йдеться у повідомленні.

До повномасштабного наступу рф на Україну в Центрі працювали 30 людей. Від початку війни в Україні з 2014 року тут надавали психологічну та фізичну допомогу ветеранам АТО/ООС, членам їхніх родин, сім’ям полеглих воїнів, а також усім жителям громади. Фахівці Центру активно співпрацювали з громадськими організаціями, волонтерами та територіальними громадами інших областей, допомагали реалізовувати державну ветеранську політику, сприяли героїзації наших захисників.

Зараз Центр переїхав до Бородянського академічного ліцею, де працює Центр гуманітарної допомоги. У маленькій кімнатці психологи надають допомогу постраждалим від російської агресії. Сьогодні це передусім діти.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх