На Чернігівщині ЗСУ звільнили два населені пункти та захопили купу техніки ворога

13.03.2022, 00:27 Переглядів: 2 210

 

Частина москальської орди знищена, частина здалися в полон

Збройні сили України продовжують ефективно відбиватися від окупантів на всіх напрямках. Наприклад, у Херсонській області нещодавно вдалося збити відразу два ворожих вертольоти. А тепер стало відомо про блискучу контратаку ЗСУ на Чернігівщині. Українські солдати змогли звільнити два населені пункти і захопити понад десять одиниць техніки.

- Незважаючи на запеклі бої, які тривають на нашій рідній Чернігівщині, захисники з підрозділів оперативного командування «Північ» з кожним днем наближають час перемоги все ближче. Оборонцям вдалося звільнити ще два населених пункти і не дати при цьому можливості ворогу встановити понтонну переправу та стримати наміри ворога з просування в бік Києва. Як результат — маємо в трофеях техніки ворога більше 10 ти одиниць. Армія Російської Федерації вже не така сильна, як про неї розповідали з екранів телевізора пропагандисти Кремля, - написало оперативне командування «Північ».

Частина москальської орди знищена, частина здалися в полон. Захоплена техніка противника поповнила українські підрозділи і тепер активно працює своїми ж снарядами по росіянам.

Теги: війна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх