Росіяни вдарили по телевежі у Києві - можливі перебої з телебаченям (доповнено)

1.03.2022, 17:44 Переглядів: 2 860

 

Про потерпілих або загиблих поки інформації немає

Російські загарбники вдарили по столичній телевежі в районі метро "Дорогожичі". У результаті ворожої атаки у місці падіння снаряда утворився стовп диму. Про потерпілих або загиблих поки інформації немає.

За даними МВС, якийсь час, канали не будуть працювати. Найближчим часом буде включено резервне мовлення частини каналів. Зараз можна слідкувати за радіостанціями. Також в YouTube доступний канал «РАДА».

Держспецзв'язку пише, що ніхто зі співробітників не постраждав. Відомство просить українців скористатися пошуком каналів на своєму телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів.

Напередодні Міноборони та СБУ попереджали українців про заплановану інформаційно-психологічну операцію росіян, у рамках якої вони глушитимуть зв’язок і сіятимуть паніку через нібито капітуляцію чинної влади. Спецслужби закликають цьому не вірити.

Доповнено 18.10

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що в телевежу, за попередньою інформацією, потрапили дві ракети. Унаслідок цього пошкоджена трансформаторна підстанція, яка живить електроенергією телевежу, а також апаратна на самій телевежі.

На опублікованому відео видно щонайменше 4 загиблих унаслідок обстрілу телевежі.

Доповнено 18.29

Унаслідок обстрілу окупантами Київської телевізійної вежі попередньо загинули 5 осіб та 5 осіб постраждали. Про це йдеться у повідомленні на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Facebook. 

- Станом на 18:00 внаслідок обстрілу Київської телевізійної вежі у Шевченківському районі попередньо загинули 5 осіб та 5 осіб постраждали. Роботи тривають, - мовиться у дописі.
Доповнено 18.55

Фахівцям вдалося відновити трансляцію частини телеканалів у регіонах після бомбардування столичної телевежі російськими загарбниками.

Про це повідомляє прес-служба Держспецзв’язку. У Києві трансляція ведеться на базі мультиплексів КРРТ. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх