На Одещині прикордонники виявили диверсантів: одного спіймали, інших розшукують

27.02.2022, 06:30 Переглядів: 2 004

Диверсійні групи діють і в Миколаєві

Державна прикордонна служба у фейсбуці повідомляє, що на Одещині виявили диверсійну групу окупантів у місті Роздільна Одеської області. Її побачили спільна група прикордонників, поліцейських та тероборонівців виявила ДРГ.

Підозрілі особи рухалися на мікроавтобусі Volkswagen. У них намагалися перевірити документи, але ті почали стріляти  у прикордонників, поліцейських і тероборонівців з іншого автомобіля - позашляховика Mitsubishi L-200. Бійці спільної групи відкрили вогонь по диверсантах, після чого позашляховик почав тікати.

Мікроавтобусі Volkswagen затримали, у ньому виявили зброю (в тому числі автомати, гранатомети), боєприпаси, міни, вибухівку. Також затриманий один з диверсантів, особа якого встановлюється. Пошук решти диверсантів триває.

«Серед захисників України є поранені. Прикордонники разом з представниками інших складових сил безпеки продовжують надійно протистояти російському вторгненню. Слава Україні! Разом до перемоги!» - говориться у повідомленні Держприкордонслужби.

Диверсійні групи діють і в Миколаєві. Про це розповів мер міста Андрій Сенкевич. Але місто – під контролем української армії: танки та бронетехніка ЗСУ бережуть містян.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх