Стало відомо, що сталося з хлопчиком, якого всю ніч шукали у Кременчуці

25.11.2021, 10:40 Переглядів: 16 926 Коментарів: 1

 

Зараз з ним все добре

24 листопада ввечері у Кременчуці зник 10-річний Демід Жуков. На пошуки дитини орієнтували весь особовий склад поліції Полтавщини, а також підрозділи сусідньої Кіровоградської області та громадськість. Сьогодні, 25 листопада, зранку його знайшли.

Речник Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв на своїй сторінці у фейсбук написав подробиці.

До пошукової роботи була залучена максимальна кількість поліцейських Кременчуцького райуправління та наряди патрульної поліції, волонтери, медійники та небайдужі користувачі соціальних мереж. Небезпека полягала ще й у тому, що на вулиці мінусова температура і хлопчик міг переохолонути чи, не дай Боже, замерзнути. Поліцейські всю ніч «прочісували» місто та околиці, шукаючи дитину. Але результату не було.

Нарешті, близько 5.00 правоохоронці отримали гарну новину від колег із Кіровоградщини. Хлопчика знайшли в Світловодську. Він блукав вулицями, шукаючи будинок, де проживає його бабуся. Дитину побачила місцева продавчиня цілодобового продуктового магазину і повідомила поліцейських. Далі працівники групи реагування патрульної поліції прибули на місце, встановили родичів хлопчика та доставили його рідним.

За попередньою інформацією поліції Кременчука, мама дитини із сестричкою перебуває в лікарні в іншій області. А хлопчик, який залишився вдома, вирішив поїхати до бабусі на Кіровоградщину. Каже, що поїхав автобусом. Та виявилося, що він забув, де в Світловодську знаходиться будинок бабусі. От і шукала дитина той будинок до 5.00, поки його не побачила місцева жінка. На щастя, із хлопчиком усе добре. Його передали рідним.

- На часі всі обставини події з'ясовують ювенальні поліцейські. Бажаємо всім членам цієї родини міцного здоров'я та щасливої долі! А всім батькам і опікунам радимо частіше спілкуватися зі своїми дітьми, перейматися їх інтересами та дозвіллям, бути їм друзями та створювати комфортні умови в родині, аби дитина відчувала вашу любов та турботу, - написав Сулаєв.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

64
25 листопада 2021 11:46

Почему ребёнок остался один, или где папа-недотепа?


25 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх