Сімейний бізнес - або “драгділери” по-кременчуцьки

12.01.2006, 15:01 Переглядів: 2 401
Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків була затримана злочинна група, яка займалася збутом маріхуани  протягом листопада – грудня минулого року.
Раніше судимого 23-річного кременчужанина пристрасть до паління маріхуани звела з 50-річним мешканцем Молодіжного. Новий знайомий в сусідньому районі, в приватному секторі мав садибу, де вирощував коноплі.  Про угоду чоловіки домовлялися по мобільному телефону.

Співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків була затримана злочинна група, яка займалася збутом маріхуани  протягом листопада – грудня минулого року.
Раніше судимого 23-річного кременчужанина пристрасть до паління маріхуани звела з 50-річним мешканцем Молодіжного. Новий знайомий в сусідньому районі, в приватному секторі мав садибу, де вирощував коноплі.  Про угоду чоловіки домовлялися по мобільному телефону. Придбалося тільки п’ять або десять склянок маріхуани, за ціною 100 – 120 гривень. Взимку ж вартість однієї склянки зростала до 300 гривень. З часом хлопець почав брати сировину під реалізацію. Спочатку роздрібною торгівлею він займався сам, потім залучив до “бізнесу” свого 25-річного знайомого, до речі вже раніше засудженого до умовного строку покарання за незаконні дії з наркотиками. В районі вулиці Шевченка, на пустирі, що веде на перший Занасип, вони продавали розфасовані “стандарти” по п’ять гривень за дозу. З часом до компанії приєднався 19-річний брат розпочатківця, а партнер по бізнесу залучив до роботи свого 21-річного раніше судимого знайомого. Відтепер вони стали займатися продажем. Пакуваня “стандартів” та забезпечення безпеки торгівлі взяв на себе 25-річний хлопець. Гроші надходили до старшого брата, він же займався постачанням сировини та розподілом виручки. Та коли надходило замовлення на одну склянку та більше, то цей продаж він здійснював сам в районі центрального колгоспного ринку.
Інформація про злочинну діяльність цієї групи, що надійшла до правоохоронців, підтверджувалась і поясненнями людей, що мешкали неподалік від місця торгівлі. Співробітники міліції задокументували близько 50-ти фактів їх злочинної діяльності.
Під час обшуку за місцем проживання братів міліціянти вилучили два пакети з коноплями і стількі ж з маріхуаною, “бульбулятор” – пристрій для скурювання, пристрій для перетирання сировини, вже розфасовані “стандарти”, пристрій для фасування та “фірмові” обгортки – вкладики до лікарського засобу трамадолу.
На час слідства члени злочинної групи заарештовані. Порушено кримінальну справу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх