Труп зниклого чоловіка відкопали в підвалі через три роки

10.11.2005, 16:11 Переглядів: 2 269
"Через користь люди жеруть один одного, як скорпіони", – помітив якось древній філософ, і з ним важко не погодитися. Саме користь була головним мотивом убивства, яке ще три роки тому здійснили 27- та 29-річні кременчужани. Вони вбили 37-річного чоловіка та закопали його в підвалі одного з будинків на вулиці Бутиріна..

Влітку цього року до міліціянтів звернулась 42-річна уродженка Кременчука, яка зараз мешкає в Сургуті Тюменської області, і заявила, що вже близько трьох років не бачила і не чула свого 37-річного брата Ігоря, що мешкав у Кременчуці на вулиці Київській. “Близько трьох років тому зв'язок з братом обірвався. Останній раз я бачила його у нього вдома у 1999 році”, - написала у своїй заяві до міліції Ольга.
З того часу правоохоронці почали шукати чоловіка. “І ось другого листопада в підвалі будинку на вулиці Бутиріна були розкопані рештки тіла людини з ознаками насильницької смерті. 4 листопада співробітники кременчуцького відділу управління із боротьби з організованою злочинністю встановили, що це є останки тіла чоловіка, який з липня 2005 року значиться в розшуку', – каже старший оперуповноважений міського відділу УБОЗ Андрій Запорожець. Затримали і підозрюваних у скоєнні цього злочину. Одному з них 27, другому – 29 років. Вони й розповіли про події трирічної давнини.
За словами Андрія Запорожця, затримані зізналися, що на початку грудня 2003 року з корисливих мотивів вбили 37-річного кременчужанина. Вбивали жорстоко – били тупим предметом по голові. Після вбивства, залишили тіло лежати в підвалі, однак через три доби схаменулися і, аби замести сліди повернулися в підвал і закопали труп там же, де й вбивали людину.
До речі, підозрювані у вбивстві чоловіки вже мали неприємності із Законом. Той, що молодший, був судимий і перебував у розшуку, бо не ходив до міліціянтів відмічатися. Другий підозрюваний був судимий аж за п'ятьма статтями Кримінального кодексу.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх