Безробітний фармацевт

30.04.2008, 13:20 Переглядів: 1 932
Індієць-нелегал поставляв трамадол із Кременчука до Запоріжжя.
«Фармацевта» з 1800 пігулками взяли на Першому Занасипі

Міліція затримала 31-річного чоловіка, що збував медичний препарат «Трамадол» із власного недоторканого запасу до Запоріжжя. Як виявилося, він є власником мережі аптек, яку не так давно позбавили ліцензії.   

24 квітня, на вулиці Кронштадтській (Перший Занасип), працівники міського відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків, спільно з запорізькими колегами, затримали легковик Opel Kadet із трамадолом у багажнику. За кермом сидів 31-річний чоловік – власник аптечної мережі сусіднього із Кременчуком міста. Його мережу нещодавно позбавили ліцензії, а самого бізнесмена стали підозрювати у постачанні наркотиків із власних складів до Запоріжжя.

Усього в багажнику знайшли 1800 пігулок у заводській упаковці. За словами затриманого, він зберігав їх для продажу. Правоохоронці шукають усі «кінці» діяльності та званого фармацевта.
Що йому буде

Наразі вирішується питання про порушення кримінаьної справи за статтею за «зберігання з метою збуту отруйних і сильнодіючих речовин». Чоловікові загрожує штраф, або ж позбавлення волі на термін до трьох років.

Прес-офіцер міської міліції Анна ВОЛЮВАЧ:
– Затриманий є громадянином Індії. Він разом із сім’єю отримав дозвіл на працевлаштування в нашій країні, що й дало йому можливість зайнятися фармацевтичним бізнесом. У відділі громадянства міськуправління міліції він зареєстрований як «нелегальний мігрант, що може покинути територію України тільки в добровільному порядку». У нього є малолітні діти, тому видворити його за межі країни зараз не можна. Справа про примусове видворення знаходиться в апеляційному суді.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх