На Раківці чоловік забив молотком сусіда

21.04.2008, 21:48 Переглядів: 2 143
16 квітня у власній квартирі на вулиці Манагарова забили молотком 88-річного пенсіонера. Міліція встановила, що це зробив сусід зверху, який мав допомогти прибити карниз, але через сварку із господарем використав молоток не за прямим призначенням….

16 квітня 70-річна жінка відчинила двері власної квартири та побачила на підлозі, у калюжі крові, свого чоловіка. Вона викликала «швидку», лікарі якої констатували смерть 88-річного пенсіонера. Пізніше судмедекспертиза встановила, що помер він через відкриту черепно-мозкову травму та крововилив.

Оперативники прибули на місце і по гарячих слідах вийшли на 41-річного неодноразово судимого сусіда загиблого. Як здалося міліціонерам, чоловік вів себе підозріло і, до того ж, один із співробітників карного розшуку бачив, як він кидав до сміттєвого контейнера згорток  – у такому ж поліетиленовому пакеті міліціянти знайшли брюки із бурими плямами. Затриманий  признав у них свій одяг і згодом розповів, що трапилося.

Чоловік мешкав поверхом вище та товаришував із дружиною загиблого, тому часто допомагав їй по господарству – «гвіздки забивати». Кілька днів тому жінка попросила прибити у квартирі карниз. 15 квітня він прийшов, але відчув себе зле. Чоловік залишив інструменти і пообіцяв прийти наступного дня. Як розповідає затриманий, він постукав у двері 16 квітня, близько 12.00. Дідусь удома був один і нібито почав на нього кидатися. Розпалилася сварка, сусід схопив із трюмо молоток та почав бити ним старенького по голові…  

Денис ЗАХАРЧЕНКО, заступник начальника міської міліції:
– Скільки ударів завдав – не пам’ятає… Коли дідусь упав на підлогу, нападник вийшов на подвір’я, але невдовзі повернувся – почав «шерстити» по квартирі. Що шукав – не пам’ятає, але господарка згодом не дорахувалася 70-х гривень. Каже, що коли ходив по квартирі, чув, як господар хрипів та махав руками. Після того нападник вийшов. А о 15.00 повернулася дружина загиблого…

Покарання
Наразі підозрюваний затриманий і дає правдиві свідчення. Як повідомляє прес-служба міської міліції, він дуже шкодує про випадок і каже, що не хотів таких наслідків. Наразі проводяться усі необхідні експертизи. Порушено справу за частиною 1-ю статті 115 Кримінального Кодексу – умисне вбивство. Покарання за нею складає строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх