Святкуючи день народження, робітник розбив машину господаря

14.04.2008, 20:03 Переглядів: 1 708
10 квітня у Ялинцях 27-річний хлопець-будівельник викрав автомобіль господаря будинку. Їдучи з горілкою назад, він злетів із дороги – машина кілька разів перекинулася та залишилася догори ногами..
Машина коштувала близько $10 тисяч. А тепер її навіть на запчастини не здаси, бо у Кременчуці вони зараз нікому не потрібні – модель нова, таких у місті лише три-чотири. Ремонтувати ніхто не береться, а новий кузов коштує майже як саме авто.
Фото: Дмитрий Бабец

 Оговтався викрадач у дизелі під Полтавою – сам зателефонував і розповів, що накоїв.

Господар приїхав у заміський будинок увечері, 10 квітня, на своїй новенькій Chery, а, віддавши розпорядження, поїхав додому іншою машиною. Троє робітників, які працювали на нього, залишалися святкувати день народження свого 27-річного колеги. Коли горілка закінчилася, вирішили послати до магазину «гінця». Той пішов. «Ювіляру» здалося, що посланця надто довго немає – він розбив бокове скло машини господаря, знайшов у салоні запасний ключ від автомобіля та поїхав на зустріч із горілкою. На трасі підібрав «гінця», але на місце не повернувся – йому закортіло поганяти селом…

– Коли він був на трасі, неподалік від Недогарок, почав обганяти вантажівку, – розповідає начальник кременчуцького райвідділу ДАІ Володимир Окунь. – Він її обійшов, але різко крутонув кермом праворуч – машина зісковзнула з дороги і тричі перекинулася. На водієві – жодної подряпини, а пасажир зараз у лікарні – його трохи «потрясло».  

Про те, що сталося із машиною, господар дізнався наступного дня – від «винуватця торжества». Він оговтався у дизелі десь під Полтавою та зателефонував з питанням: «Що робити? Я таке накоїв…» Йому призначили «побачення», на яке приїхали районні даішники.

Хлопцеві загрожує ув’язнення. Сам господар каже, що краще б його не саджали за грати: ліпше б відпрацював те, що накоїв.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх