Як минули вихідні на Кременчуччині: пожежі та 14 випадків домашнього насильства (доповнено)

4.12.2023, 12:02 Переглядів: 594

 

Дані на ранок 4 грудня

Як минули вихідні на Кременчуччині, 4 грудня повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації з посиланням на інформацію від Кременчуцького райуправління ДСНС.

  • Учора, 3 грудня, о 6.57 на вулиці Гідності у селі Святилівка Градизької територіальної громади загорілася господарча будівля. Пожежу загасили о 10.10. Вогонь знищив шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття, домашні речі, дерев’яні вікна та двері. Від повного знищення вогнем частину будівлі врятували. Травмованих чи загиблих немає.
  • Того ж дня на вулиці Троїцькій у Кременчуці згорів балкон на третьому поверсі житлового будинку.
  • О 19.10 на вулиці Короленка у Горішніх Плавнях в котельні гаража сталася пожежа. Вогонь загасили о 19.50. Пожежа знищила дерев’яне облицювання котельні та вікно. А також пошкодила автівку Skoda Octavia, вживані речі та перекриття стелі. Від повного знищення вогнем гараж врятували. Травмованих та загиблих немає.
  • Сьогодні, 4 грудня, о 1.12, у селі Михайленки, у садівному товаристві «Ялинка» загорілась дача. Пожежу загасили о 2.55. Вогонь знищив шиферну покрівлю по дерев’яній обрешітці та вживані речі. А також закоптив стіни та стелю кімнати. Від повного знищення вогнем будинок врятували. Травмованих та загиблих немає.

 

  • Також сьогодні, о 1.00, на кварталі 287 у Кременчуці, у під'їзді одного з житлових будинків сталося коротке замкнення без послідуючого горіння.

За інформацією Кременчуцького райуправління поліції за минулі вихідні кременчужани 14 разів викликали поліціянтів для приборкання п'яних дебоширів.

На 14 осіб склали адміністративні протоколи за домашнє насильство.

Крім того, поліціянти зупинили 7 п'яних водіїв. Щодо них склали адміністративні протоколи за статтею 130 КУпАП.

А також затримали трьох людей за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Автор: Дарія Згура Джерело фото: пресслужба ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх