Водію Audi, який у Кременчуці насмерть збив двох юнаків, продовжили арешт до 25 вересня

4.09.2023, 08:42 Переглядів: 729 Коментарів: 2

Родини загиблих юнаків чекають останню експертизу. Після неї досудове розслідування має завершитися і справу передадуть до суду

20-річному водію Audi, який у Кременчуці збив насмерть двох людей продовжили арешт до 25 вересня 2023 року. Наразі досудове розслідування, щодо ДТП триває.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» поспілкувався з мамою загиблого Давида – Яною Клепач. Жінка розповіла, що сторона винуватця наполягає на тому, що юнаки самі кинулися під колеса автомобіля. Проте вже було три слідчих експерименти, які довели, що хлопцям залишався один крок, аби перейти дорогу, а автомобіль рухався по зустрічній смузі.

– Головні свідки усе підтвердили. Один крок залишався моєму сину... Один! А водій летів по зустрічній смузі та протягнув мого хлопчика близько 60 метрів, – розповіла Яна Клепач.

Також сторона винуватця обіцяла компенсувати затрати на поховання, проте обіцянку не стримали.

– Через адвоката та під час зустрічі була розмова, що вони усе компенсують. Але за поховання досі нічого немає, – говорить Яна Клепач.

Наразі родини загиблих юнаків чекають останню експертизу. Після неї досудове розслідування має завершитися і справу передадуть до суду.

Нагадаємо, що 24 червня 2023 року, на Раківці, близько 22.00, 20-річний водій автомобіля Audi збив насмерть двох юнаків на пішохідному переході біля вагонного заводу. У ДТП загинули 23-річний Іван Яскевич та 15-річний Давид Клепач.

26 червня 2023 року Октябрський районний суд Полтави обрав водію Audi запобіжний захід і його взяли під варту на 2 місяці без права внесення застави.

У ході розслідування було встановлено, що водій під час ДТП був у стані наркотичного сп'яніння.

Кримінальне провадження відкрите за частиною 4 статті 286-1 Кримінального Кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб). Санкція статті передбачає від 7 до 12 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від 7 до 10 років.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 658
4 вересня 2023 14:31

Пересмотрел все ссылки в этой теме,а фио водителя так и не сообщили,наверное под грифом секретно.


1 0
919
4 вересня 2023 15:14

Цитата: hunter

Пересмотрел все ссылки в этой теме,а фио водителя так и не сообщили,наверное под грифом секретно.

Мабуть ХВамілія сильно громкая... Почнуть питання нєудобниє задавать...


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх