Хабарництво у військкоматах «не є явищем нормальним», але «трапляються окремі індивідуми»…

2.08.2023, 12:31 Переглядів: 3 097 Коментарів: 1

 

Офіційна заява начальника Полтавського обласного ТЦК та СП на нещодавні затримання посадовців

Нещодавно на Полтавщині затримали працівника військкомату, який за $6000 видавав фіктивні документи про зняття людини з військового обліку, що дають підставу для виїзду за кордон. 27 липня також затримали начальника хірургічного кабінету однієї з військових частин на отриманні $4000 за ухвалення позитивного рішення про непридатність до військової служби. 7 липня у Кременчуці побіля військкомату затримали чоловіка із $8,5 тисячами.

Керівництво Полтавського обласного ТЦК та СП відреагувало на ці випадки й оприлюднило офіційну заяву, у якій запевнило, що системно працює в напрямку викорінення несправедливості та корупційної складової у своїх рядах.

«Сумісно з правоохоронними органами області працюємо над недопущенням створення умов, за яких будь-хто може спровокувати, а нечестивий посадовець — піддатися спокусі й піти на правопорушення», — йдеться у повідомленні.

Із заяви стало відомо, що останні випадки трапилися в Миргородському районному ТЦК та СП (відділ міста Лохвиця) та Лубенському районному ТЦК та СП (відділ міста Гребінка). 

— Важливо розуміти — це не системне явище, і хабарництво в ТЦК не є явищем нормальним — як і в інших структурах трапляються окремі індивідуми, що не сприймають Україну як правову державу і дозволяють собі недозволене, — цитують у заяві полковника Михайла Холодова.

Водночас у заяві звертають увагу на той факт, що людина може бути визнаною виною лише рішенням суду, але запевняють, що жодна посадова особа, вину котрої буде доведено у суді, не уникне покарання. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 661
2 серпня 2023 15:49

Керівництво Полтавського обласного ТЦК та СП цілеспрямовано працює над прозорістю питань призову за мобілізацією,

 

 

Тут парралельно есть статья,где мужчине дали год условно,притом у него есть болезнь и он есть опекун,но самое главное  ЛВК  его признала годным,вот где проблема или давай на лапу или по цымбалам все твои болезни.


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх