На Полтавщині житель Київської області на ВАЗі збив 52-річну велосипедистку

29.06.2023, 11:02 Переглядів: 1 250

 

Жінку госпіталізували до лікарні

28 червня у смт. Велика Багачка Миргородському районі сталася ДТП, у якій постраждала велосипедистка. Про це інформує Миргородський райвідділ поліції.

До відділення №3 (смт. Велика Багачка) Миргородського райвідділу 28 червня надійшло повідомлення про аварію від медиків «швидкої». На місце події виїхали слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та медики.

Як з'ясували поліцейські, близько 11.00 на вулиці Шевченка у смт. Велика Багачка 52-річний житель Київської області на автомобілі ВАЗ зіткнувся із велосипедом, яким керувала місцева жителька. Унаслідок ДТП травмовану 52-річну велосипедистку госпіталізували до лікарні.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом, що спричинили потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх