На Полтавщині безвісти зник 16-річний Артур Яценко (розшук припинено)

2.06.2023, 10:01 Переглядів: 3 435

Вийшов з навчального закладу 30 травня та зник

30 травня, у Гадячі безвісти зник місцевий 16-річний Артур Яценко. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

Відомо, що хлопець навчається на першому курсі Гадяцького вищого професійного аграрного ліцею, 30 травня близько 15.20 він вийшов з навчального закладу та до теперішнього часу його місцеперебування не відоме.

Прикмети зниклого: зріст 170-172 см, худорлявої статури, русяве коротке волосся та зелені очі. Був одягнений у чорні спортивні штани, плямисту помаранчево-зелено-білу футболку, чорні босоніжки, чорну кепку та сонцезахисні окуляри.

Доповнено:

Розшук 16-річного Артура триває. До пошуків зниклого хлопця залучений весь особовий склад поліцейських та громадськість міста. За попередньою інформацією, неповнолітній може перебувати у місті Полтава, розповів начальник відділення поліції №1 (м.Гадяч) Миргородського райвідділу Ростислав Ярошенко.

 

Якщо знаєте щось про місце перебування Артура Яценка, зателефонуйте до чергової частини Гадяцького відділення №1 за номером телефона 099-360-03-66 або 102.

Доповнено 3.06.2023 року:

Розшук припинено: поліція розшукала безвісно зниклого 16-річного Артура Яценка з Гадяча у Сумах. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Полтавської області.

Хлопця виявили поліцейські роти «Тор» управління патрульної поліції Сумщини. Про встановлення його місця перебування негайно сповістили ювенальних поліцейських Сум та Полтавщини, а також зателефонували рідним хлопця.

Наразі Артур перебуває на Полтавщині у колі рідних. З ним все гаразд, його життю та здоров’ю загрози не має.

 


Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх