У Полтаві 27-річний чоловік вдарив дільничного

24.04.2023, 14:20 Переглядів: 1 716

Чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі

19 квітня, близько 12.00, у Полтаві, у Шевченківському районі, поблизу вулиці Київське шосе, біля ставка 27-річний місцевий чоловік вдарив дільничного офіцера. Про це повідомили в Полтавському райуправлінні поліції.

Під час проведення профілактичного патрулювання, дільничні офіцери помітили групу осіб, які поводилися підозріло та агресивно. Під час спілкування один із чоловіків раптово вдарив дільничного офіцера. Чоловіка затримали та передали до поліції.

– Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомили про підозру за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку із виконанням ним службових обов'язків. Наразі підозрюваному обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб, – повідомив начальник Полтавського районного управління поліції Петро Скічко.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх