У Горішніх Плавнях затримали 23-річного хлопця, який торгував солями PVP, амфетаміном та канабісом

17.02.2023, 10:45 Переглядів: 1 250

 

Він отримував так званий «майстер-клад» з великим обсягом наркотиків, розфасовував на дози та робив «закладки»

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю та слідчі Полтавської області викрили 23-річного жителя Горішніх Плавнів у збуті «закладок» із солями PVP, амфетаміном та канабісом.

Як повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов, замовлення на заборонений товар наркоторговець отримував через спеціально створений інтернет-магазин, а плату за наркозакладки брав через електронну платіжну систему.

Під час санкціонованого обшуку за адресою проживання наркокур’єра слідчі вилучили зіп-пакети з PVP, амфетаміном та канабісом, фасувальні матеріали, мобільні телефони, банківські карти та інші речові докази. Вилучене спрямували на судові експертизи.

Хлопець отримував так званий «майстер-клад» з великим обсягом особливо небезпечних речовин, розфасовував на дози, розкладав їх на території кількох населених пунктів Кременчуцького району та надсилав клієнтам фотознімки з локаціями «закладок» через месенджер. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі хлопцю вже повідомили про підозру у вчиненні наркозлочинів та обрали запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави.

Слідче управління поліції області, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, здійснює розслідування кримінального провадження, відкритого за частинами 2 та 3 статті 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії та оперативні заходи щодо встановлення інших людей, причетних до незаконного обігу наркотиків. Санкція частини 3 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Нацполіція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх