У Полтаві чоловік у сусідній квартирі знайшов тіло адвоката, а поруч – пістолет

2.12.2022, 12:45 Переглядів: 3 423

 

Померлий – відомий полтавський адвокат Денис Репало

1 грудня близько 8.45 до поліції Полтави надійшло повідомлення від жителя одного із багатоквартирних будинків Шевченківського району, що в сусідній квартирі він знайшов тіло господаря без ознак життя.

За інформацією Полтавського районного управління поліції, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та встановила особу загиблого. Ним виявився 36-річний полтавець. Поряд із тілом чоловіка поліцейські знайшли пістолет, який передали на експертизу.

Як повідомляє видання «Полтавщина», померлий – відомий полтавський адвокат Денис Репало, який за останній рік брав участь у трьох гучних справах. Він захищав головного архітектора Полтави Миколу Шевельова, якого підозрюють у хабарництві, а також міського голову Полтави Олександра Мамая у справі його хатніх прибиральниць, за роботу яких з міського бюджету виплатили понад 570 тис. грн. Крім того, Денис Репало був одним із захисників голови Ленінського райсуду Полтави Юрія Новака, якого затримали на хабарі у $10000. Окрім хабаря, суддя не задекларував квартиру, машину і паркомісце.

За фактом знайденого тіла слідчий підрозділ Полтавського районного управління поліції, за процесуального керівництва Полтавської окружної прокуратури, розпочав кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Обставини події з’ясовує слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх