Посварився з односельцем: чоловік потрапив до лікарні з ножовими пораненнями

27.11.2022, 11:29 Переглядів: 1 708

 

Поліція встановлює обставини

24 листопада, близько 16.40 39-річний мешканець одного із сіл Кобеляцької громади отримав тяжке поранення. Після зупинки масивної кровотечі чоловіка у шоковому стані каретою швидкої ушпиталили до реанімаційного відділення районної лікарні. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

— На місці події слідчо-оперативна група відділення №2 (м Кобеляки) Полтавського районного управління поліції встановила, що потерпілий отримав ножові поранення ніг під час конфлікту з 52-річним односельцем. Вилучені з місця події речові докази спрямовані на експертизу. Слідчі вручили жителю Кобеляцької громади підозру в умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження. Також вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу, — розповів Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.

За даним фактом слідчим підрозділом здійснюється досудове розслідування за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне в момент заподіяння) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх