На Полтавщині від переохолодження постраждали двоє чоловіків, один з них помер

24.11.2022, 14:01 Переглядів: 7 884

 

Брати замерзли дорогою з сусіднього села, обоє були напідпитку

До поліції Полтавщини 20 листопада надійшло повідомлення від місцевих мешканців про виявлення двох замерзлих чоловіків біля лісосмуги між селами Жуки й Тахтаулове Полтавського району. На місце одразу прибула слідчо-оперативна група поліції, але врятувати вдалося лише одного з постраждалих.

За попередньою версією слідства, у ніч із 19 на 20 листопада два брати 42 і 35 років повертались до рідного села. Чоловіки перебували у стані сп’яніння і дорогою замерзли. А вранці 20 листопада їх помітили місцеві мешканці й повідомили поліції. На жаль, на той момент молодший чоловік вже не подавав ознак життя і врятувати його не вдалося. А старшому викликали карету швидкої медичної допомоги, яка доставила його до лікарні. Чоловік отримав серйозне переохолодження, наразі за його життя борються лікарі.

За фактом смерті людини розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) ККУ. Для встановлення причини смерті тіло померлого чоловіка направлено на судово-медичну експертизу. Обставини події з’ясовує слідство.

У зв’язку зі значним зниженням температури повітря поліція Полтавщини закликає не нехтувати заходами особистої безпеки під час тривалого перебування на вулиці: одягайтеся тепло та не зловживати спиртними напоями. Подбайте про своє здоров’я та безпечне дозвілля. Цінуйте життя!


 

Автор: Тамара Зінченко Фото: фото ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх