На Полтавщині водій збив 76-річного пішохода та втік з місця події

14.11.2022, 20:00 Переглядів: 1 405

 

На відео можна побачити момент ДТП

12 листопада близько 18.50 на вулиці Молодіжній в селі Засулля Лубенської територіальної громади водій легковика Deo Lanos збив 76-річного пішохода та втік з місця події.

За інформацією Лубенського райвідділу поліції, унаслідок ДТП потерпілого з травмами доставили до реанімаційного відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування. 

У ході проведення розшукових заходів оперативники Лубенського райвідділу поліції спільно зі слідчими обласного Главку поліції Полтавщини встановили чоловіка, причетного до вчинення ДТП. Ним виявився 47-річний мешканець одного із сіл Лубенської тергромади. Наразі з ним працюють слідчі.

За даним фактом слідчий підрозділ, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини та причини аварії з’ясовує слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх