У Полтаві чоловік зґвалтував 13-річного хлопця (додано)

31.10.2022, 15:50 Переглядів: 3 466

 

Подія сталася неподалік покинутої будівлі одного з готелів міста

29 жовтня близько 10.00 до відділення поліції №1 (Подільський підрозділ) у Полтаві надійшло повідомлення від працівників Нацгвардії про зґвалтування 13-річного хлопчика.

За інформацією Полтавського райуправління поліції, військовослужбовці під час патрулювання міста помітили протиправні дії неподалік покинутої будівлі одного з готелів Полтави. Нацгвардійці затримали підозрюваного та викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 33-річний полтавець. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у вчиненні злочину.

За даним фактом слідчий підрозділ, за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Полтавської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за ч.4 ст.152 (Вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. До суду направили клопотання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція кримінальної норми передбачає до 15 років позбавлення волі.

Додано:

Розглянувши клопотання слідчих відділення №1 Полтавського районного управління поліції та ювенальних прокурорів Полтавської окружної прокуратури, Октябрський районний суд Полтави взяв зловмисника під варту без права внесення застави. У кримінальному провадженні тривають слідчі дії.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: zhitomir.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх