На Кременчуччині чоловік згорів у ліжку (додано)

19.10.2022, 11:01 Переглядів: 1 631

 

Серед усіх версій виникнення пожежі розглядається куріння в оселі

18 жовтня в селі Новоселиця Семенівської громади в одному із приватних будинків виявили диван, що зітлів від вогню, та тіло 69-річного чоловіка. Як повідомило Кременчуцьке міськрайонне управління ГУ ДСНС, до рятувальників надійшла інформація про це від поліції.

На дане сповіщення пожежні підрозділи не залучались. Пожежний інспектор, який прибув на місце події, наразі встановлює причину пожежі.

Серед усіх версій виникнення пожежі розглядається і куріння в оселі. Рятувальники наполегливо рекомендують громадянам не нехтувати правилами пожежної безпеки в оселях. Не паліть в оселях та не викидайте недопалки із вікон багатоквартирних житлових будинків!

Додано:

За інформацією Кременчуцького районного управління поліції, за даним фактом слідчий підрозділ поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочав досудове розслідування за частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Наразі причини загоряння та обставини смерті чоловіка з’ясовує слідство.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх