24 травня на вулиці Небесної Сотні на лавці знайшли тіло вбитого чоловіка

25.05.2022, 11:37 Переглядів: 2 617

 

Його побили до смерті двоє кременчужан

24 травня близько 7.00 на лавці біля багатоповерхівки на вулиці Небесної Сотні містяни знайшли тіло вбитого чоловіка і повідомили в поліцію. Про це інформує Кременчуцьке районне управління поліції.

За кілька годин оперативники та слідчі, які прибули на виклик, встановили, що в одній із квартир між трьома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Тоді 48-річний місцевий мешканець і отримав смертельні травми. Аби приховати злочин, 34-річний та 31-річний кременчужани винесли тіло загиблого на вулицю та поклали на лавку біля під’їзду.

Слідчі вилучили речові докази. Кременчужан затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом слідчий підрозділ поліції, за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури, вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. У разі визнання судом вини чоловікам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Нацполіція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх