150 кг незаконної риби вилучили на Центральному ринку Кременчука

23.03.2022, 23:33 Переглядів: 1 371

 Вилучені Полтавським рибоохоронним патрулем водні біоресурси, згідно з накладною передано для потреб ЗСУ, місцевої тероборони, військової адміністрації

На Центральному ринку Кременчука зафіксовано незаконний збут риби. Про це інформує Полтавський рибоохоронний патруль, який продовжує працювати в умовах воєнного стану.

Рибоохоронні патрульні Полтавщини спільно з преставниками Держпродслужби, Національною поліцією Полтавської області здійснили перевірку місць торгівлі водними біоресурсами на Центральному ринку в Кременчуці. Інспектори викрили п’ять випадків незаконної реалізації свіжовиловленої риби.

 

При перевірці громадяни не змогли надати рибоохоронним патрульним документів, що свідчать про законне походження водних біоресурсів.

У результаті вилучили 67,30 кг водних біоресурсів (22 кг плітки, 4 кг окуня, 3 кг білизни, 3 кг щуки, 10 кг карась, 21,9 кг коропа, 3,4 кг білого амура).

На всіх винних осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Матеріали справ буде передано до суду для прийняття рішення згідно з нормами чинного законодавства.

Вилучені Полтавським рибоохоронним патрулем водні біоресурси, згідно з накладною передано для потреб ЗСУ, місцевої тероборони, військової адміністрації.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх