40-річного чоловіка вчора вбили на Полтавщині

12.03.2022, 23:54 Переглядів: 2 296

Під час слідчих дій поліцейські встановили причетність до насильницького злочину родича загиблого

На Полтавщині поліція затримала чоловіка, підозрюваного у спричиненні смертельних тілесних ушкоджень родичу. Про це повідомляє пресслужба поліції Полтавщини. 

До правоохоронців вчора, 11 березня, близько 18.00, надійшло повідомлення від медиків, що в одному із сіл Зіньківської громади до прибуття карети швидкої медичної допомоги помер місцевий мешканець.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду на тілі 40-річного загиблого виявили тілесні ушкодження.

- Під час слідчих дій поліцейські встановили причетність до насильницького злочину родича загиблого, 1984 року народження. Чоловікові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, - повідомив заступник начальника поліції Полтавської області Сергій Рекун. 

За даним фактом слідчим підрозділом, під процесуальним керівництвом Диканської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх