Окупанти перешли до нової стадії терору - захопили мера Мелітополя - Зеленський

12.03.2022, 01:40 Переглядів: 906

Дії російських загарбників будуть прирівняні до дій терористів ІДІЛ

Окупанти перешли до нової стадії терору - захопили мера міста Мелітополь. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

Він зазначив, що сьогодні в Мелітополі окупанти захопили мера міста Івана Федорова, який мужньо захищає Україну та людей у своїй громаді.

- Очевидно, що це ознака слабкості загарбників. Вони не зустріли жодної підтримки на нашій землі. Хоча вони на неї дуже розраховували. Бо роками брехали самі собі, що нібито в Україні чекають на Росію. Вони не знайшли колаборантів, які здали б окупантам міста і владу, - наголосив Зеленський.

За його словами, тому окупанти перейшли до нової стадії терору, коли намагаються фізично ліквідувати представників законної місцевої української влади. При цьому наголошує, що для будь-якої демократичної держави зрозуміло, що законно обраний мер міста – це справжній представник народу.

- Це злочин проти демократії як такої. Я запевняю: про це дізнаються 100% людей в усіх демократичних країнах. Дії російських загарбників будуть прирівняні до дій терористів ІДІЛ, - наголосив Зеленський.

Президент наголосив, що Мелітополь не підкорився окупантам, як не підкорились Херсон, Бердянськ та інші міста, куди російським військам вдалося поки що зайти. Тимчасово вдалося.

Він наголосив, що Україна вимагає негайно звільнити мера Мелітополя й гарантувати повну безпеку усім головам громад усієї нашої держави.

- Якщо ви перетворюєтеся на аналог терористів ІДІЛ, то який сенс тоді з вами про щось взагалі розмовляти?Ми поставимо це питання зокрема й міжнародним посередникам, які спілкуються з Москвою, - сказав Зеленський.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх