У Кременчуці затримали чоловіка з ножем, який тримав ще й пістолет (уточнено)

12.02.2022, 10:59 Переглядів: 5 684

 

На щастя ніхто не постраждав

Вчора 11 лютого у Кременчуці на проспекті Свободи, у районі Гвардійської, затримали чоловіка з предметом схожим на пістолет. 

 

У пресслужбі поліції Кременчука повідомили, що жінка стала очевидицею як чоловік почав погрожувати групі молоді зброєю. На місце одразу прибули оперативники. Під час поверхневого огляду та слідчих оперативних дій у чоловіка вилучили пістолет та ніж. Пістолет та ніж вилучили і в рамках кримінального провадження направили на експертизу. Розпочато провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю). З чоловіком працюють слідчі. 

 

Доповнено 

До гвардійського, спільного з представниками Національної поліції автопатруля, на службовий планшет надійшов виклик по лінії 102, що за адресою на проспекті Свободи на вулиці знаходиться нетверезий чоловік, який розмахує предметом, схожим на ніж. Про це повідомляє пресслужба в/ч 3059 Нацгвардії. 

Патрульний наряд військової частини 3059 Центрального оперативно-територіального об’єднання негайно прибув за вказаною адресою та виявив порушника громадського спокою. Враховуючи те, що чоловік був озброєний ножем, бійці одразу провели затримання громадянина.

Під час поверхневого огляду, з’ясувалося, що ніж не єдина зброя в нетверезого чоловіка, і окрім того він також мав пістолет. Кріплення для пістолета і ножа були прилаштовані до брючного ременя.

Небезпечні предмети вилучено, а затриманого чоловіка передано слідчо-оперативній групі НПУ.

  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх