Кременчужанин вмазав поліцейському (доповнено)

11.01.2022, 11:01 Переглядів: 7 371 Коментарів: 4

 

Нападника затримали

10 січня у Кременчуці 43-річний місцевий напав на поліцейського, який прибув на виклик про правопорушення у складі групи реагування поліції охорони. Фігурант раптово вдарив правоохорнця в обличчя. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

- Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії, - розповів Андрій Власенко, т.в.о. начальника Кременчуцького районного управління поліції.

Слідчий розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України.

Фігуранту повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. У разі доведення вини чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Доповнено:

Інцидент стався в районі Червоної гірки. Правоохоронці отримали виклик про дебош. Першими на виклик прибули співробітники Державної служби охорони поліції. Вони побачили, що 43-річний чоловік неадекватний і поводить себе дуже агресивно, тож одягли на нього кайданки.

Згодом на місце події прибули патрульні та правоохоронці райвідділення поліції. Під час спілкування з мешканцями, виявилося, що ніхто з них не забажав писати заяву на кривдника.

Згодом правоохоронець Державної служби охорони, побачивши, що начебто затриманий прийшов до тями, вирішив зняти з нього кайданки. Саме коли він це робив, чоловік і вдарив поліцейського в обличчя.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: volynonline.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

118
11 січня 2022 11:55

Название статьи напомнило "желтую" прессу... 


30 3
1 177
11 січня 2022 12:10

Під час спілкування з мешканцями, виявилося, що ніхто з них не забажав писати заяву на кривдника.


Та не вопрос. Тогда на заявителя наложить штраф за ложный вызов. И можно расходиться. 

Почему не выписали?


31 3
249
11 січня 2022 18:55

Жители опять хотят быть добренькими, а скорее всего просто не хотят связываться с следователями. Был участником подобного, приехал патруль, хотели впарить соседские разборки и уехать. Написал заяву на соседа-дебошира, а результат ровно ноль.


9 0
44
12 січня 2022 22:47

Несколько ударов дубинкой по голове помогли бы нападавшему вернуться в человекообразное состояние. жаль, что полицейским это не позволено

 


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх