Суд покарав нелюда, який жорстоко вбив сіро-коричневого смугастого кота

3.01.2022, 16:33 Переглядів: 2 821 Коментарів: 1

Результати експертизи підтвердили, що причиною смерті стали завдані коту поранення

Два роки іспитового строку отримав мешканець Полтавщини за вбивство кота. Відповідний вирок ухвалив Кобеляцький районний суд Полтавської області. 

У тексті вироку вказано, що 26 жовтня 2021 року близько 17.00 обвинувачений, перебуваючи на території домоволодіння, взяв дворового кота за задні лапи та декілька разів ударив головою об стіну будинку. Тварина померла. Результати експертизи підтвердили, що причиною смерті стали завдані коту поранення.

- Відповідно до протоколу патологічного розтину трупа кота сіро-коричневого смугастого окрасу, виявлено пошкодження зовнішнього покриву черепа, великі крововиливи в м`яких тканинах, пошкодження кісток черепа. У черепній порожнині виявлено велику кількість крововиливів та згустків крові в мозку.

Смерть тварини наступила в результаті великого крововиливу в області внутрішньочерепної порожнини. Вище перераховані пошкодження пов`язані із травмами, які є несумісними з життям, - мовиться у документі.

Дії чоловіка кваліфікували за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з твариною, що належить до хребетних, що вчинене умисно, активним способом та призвело до загибелі тварини) Кримінального кодексу України. Обвинувачений уклав угоду про визнання винуватості.

Йому призначили п’ять років позбавлення волі та звільнили від відбування покарання з іспитовим строком. Вирок можна оскаржити до Полтавського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: фото ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

29
4 січня 2022 11:04

Очень сурово за убийство условняк.Сколько бы судья дал бы если бы его члена семьи убили?


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх