У нагірній частині Кременчука чоловік пограбував 80-річну жінку та втік

3.12.2021, 17:10 Переглядів: 2 257

 

Грабіжник відібрав у неї сумочку з особистими речами та гаманцем

3-го грудня в одній із багатоповерхівок нагірної частини Кременчука чоловік пограбував 80-річну жінку. За інформацією Кременчуцького райуправління поліції, на лінію «102» близько 13.15 за допомогою звернувся кременчужанин, який і повідомив про пограбування.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції та група реагування батальйону поліції особливого призначення Полтавщини. На місці події поліцейських вже чекав перехожий, який надав інформацію, що допомогла швидко затримати грабіжника. Ним виявився місцевий 47-річний чоловік.

Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції, прокоментував, що у під’їзді багатоповерхівки чоловік відібрав у 80-річної місцевої жінки її сумочку з особистими речами та гаманцем, після чого втік.

Наразі правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчий поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх