У Кременчуцькому районі піротехніки знищили застарілу міну

30.11.2021, 10:12 Переглядів: 1 290

 

Це була мінометна міна калібром 50 мм

28 листопада о 12.37 на березі озера Крива Рудка в с. Паніванівка Семенівської селищної територіальної громади Кременчуцького району знайшли невідомий вибухонебезпечний предмет. Фахівці ДСНС, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечну знахідку як мінометну міну калібром 50 мм.

Співробітники Служби порятунку «101» повідомили про боєприпас працівників Національної поліції, які організували охорону місця виявлення.

29 листопада піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області провели додаткове обстеження території – інших боєприпасів не виявлено.

Фахівці ДСНС вилучили мінометну міну та відвезли на спеціальний підривний майданчик, де о 13.10 контрольованим підривом її було знищено.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.
Теги: вибух
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх