На Полтавщині поліція розкрила вбивство трирічної давнини

9.11.2021, 18:48 Переглядів: 3 251 Коментарів: 1

 

У 24-річний мешканця Гадяча вдома виявили та вилучили автомат Калашникова «АК-74» та два ножі

Слідчі, спільно із працівниками карного розшуку та оперативниками встановили чоловіка, якого підозрюють у вбивстві.

Як повідомили у пресслужбі поліції, Октябрський районний суд Полтави 5 листопада обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою без визначення застави строком на 60 діб.

За попередньою інформацією слідства, в січні 2018 року до Гадяцького відділу поліції з письмовою заявою про зникнення 49-річного співмешканця звернулася жителька одного з сіл Гадяччини. Заявниця повідомила, що 23 січня 2018 року чоловік вранці поїхав на роботу до Гадяча і більше додому не повернувся. Слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцієя встановила, що 23 січня 2018 року безвісти зниклий чоловік брав участь у заготівлі деревини в лісосмузі, розташованій поблизу с. Біленченківка (Гадяччина), неподалік залізничного переїзду. Під час огляду місця події та прилеглої території, де міг перебувати чоловік, слідчо-оперативна група поліції виявила обгорілі фрагменти кісток та сліди від легковика.

- У подальшому судово-медична експертиза встановила, що серед вилучених обгорілих фрагментів є кістки, які належать людині. А згодом судова молекулярно-генетична експертиза встановила, що вони належать саме зниклому чоловікові, - розповів Артем Родигін, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини.

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 24-річний мешканець Гадяча. Під час обшуків у нього вдома слідчі виявили та вилучили автомат Калашникова «АК-74» та два ножі.

Як повідомили у пресслужбі обласної прокуратури, підозрюваний – «відома» особа на території колишнього Гадяцького району. За своє життя він не менше 6 разів був фігурантом у кримінальних провадженнях проти життя та здоров’я особи.

Зокрема, встановлено  його причетність до вчинення іншого злочину.

У квітні цього року підозрюваний та його знайомий силоміць вкинули мешканця Гадяча у багажне відділення автомобіля, вивезли до річки, побили, штовхнули у воду та упродовж кількох хвилин занурювали, завдаючи фізичних страждань. Потерпілому вдалося перепливти на другий берег і таким чином врятуватися. На даний час він боїться за своє життя і переховується в іншій країні.

На часі особі повідомлено про підозру в умисному вбивстві та обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою. У разі доведення судом вини, чоловікові загрожує від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

85
9 листопада 2021 19:42

виявила оюгорілі фрагменти
Больше читайте тут: https://www.telegraf.in.ua/accidents/2021/11/09/na-poltavschini-policija-rozkri
la-vbivstvo-tririchnoji-davnini_10099539.html


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх