Тракторист на Кременчуччині потрапив на протитанкові міни

25.09.2021, 10:02 Переглядів: 2 834

 

Піротехніки знешкодили знахідки

До рятувальників, 23 вересня, надійшло повідомлення про виявлення невідомих  вибухонебезпечних предметів в с. Яроші Кременчуцького району. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. 

Фахівці ДСНС, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечну знахідку як три протитанкові міни ТМ-35 часів минулих війн.

Співробітники Служби порятунку «101» повідомили про боєприпаси працівників Національної поліції, які організували охорону місця виявлення.

24 вересня піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області провели додаткове обстеження території та виявили ще 2 протитанкові міни.

Фахівці ДСНС вилучили застаріли боєприпаси та відвезли на спеціальний підривний майданчик, де о 14:00 контрольованим підривом їх було знищено.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Теги: міна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх