На Полтавщині чоловік вбив опонента з сигнального пістолета

27.07.2021, 10:49 Переглядів: 3 001 Коментарів: 1

 

Постраждалий помер від вогнепального поранення

На Полтавщині чоловік вбив опонента з сигнального пістолета. Як повідомляє Головне управління Національної поліції області, це сталося 24 липня у Гребінці. 

Під час конфлікту 66-річний містянин у себе вдома вистрілив у 50-річного чоловіка з сигнального пістолета. Постраждалий помер від вогнепального поранення. 

Нападнику повідомили про підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі він перебуває під домашнім арештом. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: ГУ НП у Полтавській області
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
27 липня 2021 15:11

Те що наведено у статі не відповідає дійсності, яка насправді інша. Потерпілий переліз через паркан і ввірвався в будинок, почав бити 66-річного чоловіка, власника будинку (інвалід, ліквідатор аварії на ЧАЕС), кулаками і ногами, а потім і його дружину яка намагалася зупинити нападника. Він як міг захищався, але протистояти нападнику спортсмену (Тик Вандо) було важко. Тому він схватив те що попалося під руку щоб налякати нападника та зупинити його. Але під час удару нападником випадково натиснув на курок ракетниці. А як поступати інакше, якщо в твою оселю вламуються нападники та б’ють тебе і членів твоєї сім'ї! Тому ніякої сварки не було і товаришами вони не були, а був бандитський напад та захист. А поліції треба розкрити більш тяжкий злочин чим був насправді і отримати ще одну зірочку на пагони. Така у нас система і така у нас поліція.

Ми повинні дякувати суддям, які в супереч тиску поліції і прокуратурі виносять незалежне і справедливе рішення. Дякувати Богу, є ще в Країні непідкупні судді.


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх