У Полтавському гіпермаркеті робітника ледь не вбило залізною полицею (доповнено)

8.07.2021, 14:31 Переглядів: 2 397 Коментарів: 1

Постраждалий у лікарні

У Полтавському гіпермаркеті робітника ледь не вбило залізною полицею. Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Полтавської ОДА, це сталося 6 липня близько 13.40 на ПП «Епіцентр». 

Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, травму голови та травму шийного відділу хребта. На момент госпіталізації лікарі оцінювали його стан як середньої тяжкості.

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі «Епіцентру», один із співробітників під час проведення планових робіт з вдосконалення викладки товару з необережності випустив з рук одну з балок торгового стелажу, внаслідок чого вона вдарила його по голові. Співробітники ТЦ одразу ж викликали швидку, яка доправила постраждалого в травмпункт. Після огляду працівника лікарі діагностували забій м’яких тканин голови та шиї. Сам постраждалий відмовився від госпіталізації.

Пізніше, 8 липня, співробітник компанії був ще раз оглянутий сімейним лікарем і направлений на додаткове обстеження та лікування на денному стаціонарі. Компанія «Епіцентр» візьме на себе всі витрати на лікування та реабілітацію співробітника.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

601
8 липня 2021 17:34

я правильно зрозумів - він над головою тримав балку, яку згодом вирішив відпустити, мол досить за неї триматись, а балка не захотіла триматись в повітрі???


2 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх