Поліцейські «зібрали врожай» керманичів напідпитку

7.06.2021, 15:05 Переглядів: 2 186 Коментарів: 1

 

Результат вихідних — мінімум 5 протоколів

Про 5 протоколів, складених за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП цими вихідними повідомляє патрульна служба Кременчука.

На проспекті Полтавському 5 червня охоронці порядку зупинили ВАЗ 21061, водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із 38-річним чоловіком, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та з'ясували, що останній вже притягувався судом до відповідальності за подібне правопорушення. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився.

Також на проспекті Полтавському того ж дня патрульні помітили вантажівку Volvo з несправними фарами. Зупинивши фуру, інспектори помітили у 32-річного керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння останній спочатку погодився, але надалі відмовився від проведення лабораторних досліджень.

Наступного дня, 6 червня, на вулиці Олександра Білаша охоронці порядку отримали повідомлення про, ймовірно, нетверезого водія за кермом автомобіля Ford. Зупинивши вказаний легковик, поліцейські справді помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти огляд останній відмовився.

Автомобіль Opel, яким керував п'яний водій зупинили в неділю на автодорозі М-22. Пройти огляд на стан сп'яніння водій категорично відмовився, проте різкий запах алкоголю був красномовнішим за тести.

На проїзді Ярославському в неділю патрульні зупинили автомобіль Daewoo за порушення правил дорожнього руху. Під час складання адміністративних матеріалів інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич відмовився від проходження огляду, проте від протоколу його це не вберегло. За офіційними даними, на всіх водіїв інспектори склали протоколи.

Автор: Ірина Андрєєва Джерело фото: патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
7 червня 2021 17:08

Еще в субботу был юноша лет 16,что взял без спроса машину и ее попортил, а также столкновение мужчины с троллейбусом.


0 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх