У Кременчуці засудили чоловіка за «п'яний махач» з поліцейськими та лікарями

7.05.2021, 08:44 Переглядів: 2 411 Коментарів: 1

Рік умовного позбавлення волі — таке покарання призначив суд жителю Хоролу, який обматюкав та мало не побив спочатку лікаря, а потім ще й поліцейського

У Кременчуці засудили чоловіка за «п'яний махач» з поліцейськими та лікарями.


Як стало відомо з матеріалів судової справи, чоловік, до слова раніше судимий, потрапив до лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» та розпочав сварку з медпрацівниками, які намагалися надати йому медичну допомогу. Чоловік лаявся та вів себе агресивно, тож медики викликали поліцію.


На виклик прибула слідчо-оперативна група, але «дісталося на горіхи» і їм. Чоловік мало того, що не став поводитися спокійніше, він ще й «додав обертів».


Ненормативна лексика, погрози вбивством та реальне розмахування кулаками — ось далеко не повний перелік того, за що зловмисник опинився на лаві підсудних.


Звинувачуваний під час сварки несподівано схопив одного з правоохоронців за верхній формений одяг в районі плечей та капюшона, різко потягнув на себе і від його поштовху поліцейський, нахилившись вперед, впав на бетонну підлогу, - йдеться в матеріалах справи.


В ході слідства свою провину звинувачений визнав, розкаявся та обіцяв виправитись, тож суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік умовно.


Щоправда, тепер порушник спокою має періодично з`являтися у правоохоронні органи для реєстрації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

767
7 травня 2021 12:30

ну вот такими выроками и дискредитируют работу ментов. Можно посылать, пинать и ничего не будет. Максимум условка. Браво! А давали бы лет по пять, вот тогда быдло бы и думало.

17 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх