У Полтаві сусід зґвалтував 11-річну дівчинку (його взяли під варту)

30.04.2021, 14:38 Переглядів: 4 961 Коментарів: 1

Поліція затримала підозрюваного

У Полтаві зґвалтували 11-річну дівчинку, повідомляє пресслужба поліції.
 
Про зґвалтування у відділ № 2 Полтавського районного управління поліції повідомила її мама. Оперативники та слідчі встановили, що до злочину причетний сусід потерпілої. Наразі фігурант затриманий. Тривають слідчі дії.


- Отримавши 28 квітня від 37-річної місцевої жінки інформацію про злочин, ми, під процесуальним керівництвом прокуратури, миттєво провели оперативно-розшукові та слідчі дії, в ході яких встановлено, що до зґвалтування малолітньої дитини причетний 25-річний сусід потерпілої. Наразі фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, - повідомив Максим Євграфов, начальник відділу № 2 Полтавського районного управління поліції.


За попередньою версією слідства, 25-річний чоловік підійшов до 11-річної дівчинки, яка гуляла у дворі на вулиці, завів її в нежилий будинок, де здійснив насильницькі дії.


За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розслідується кримінальне провадження, відкрите за кваліфікуючими ознаками ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування малолітньої дитини). У разі доведення судом вини фігуранту загрожує до 15-ти років позбавлення волі.


Доповнено:


Слідчі поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, повідомили особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування малолітньої дитини).


Наразі суд обрав фігуранту запобіжний захід – тримання під вартою без права застави. Тривають слідчі дії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

138
30 квітня 2021 15:07

Если бы не позакрывали школы дети были бы на занятиях и не шатались бы безпризорные по дворам. 


11 15

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх