На 9 років сяде чоловік який у Кременчуцькому районі до смерті забив матір

29.04.2021, 16:24 Переглядів: 1 632

Також чоловік не гребував і крадіжками

Житель Кременчуцького району сяде на 9 років за крадіжки та смертельне побиття матері, повідомила пресслужба прокуратури.
 
55-річний житель с. Богданівка Кременчуцького району протягом 2019-2020 років вкрав у односельців три велосипеди. У травні минулого року, перебуваючи п'яним вдома, посварився з 84-річною матір’ю та забив її металевим тазом до смерті. Чоловік наніс не менше 15 ударів по всьому тілу.


У подальшому син намагався приховати скоєне: намазав синці на обличчі потерпілої кремом, викинув знаряддя злочину й одяг зі слідами крові та повідомив працівників місцевої сільради про природну смерть матері.

 

Свою вину у скоєнні злочинів обвинувачений не визнав, однак на підставі зібраних доказів, проведених експертиз, показань свідків Хорольський райсуд визнав чоловіка винним у крадіжці, вчиненій повторно, та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої (ч. ч. 1, 2 ст. 185, ч. 2 ст. 121 КК України).

 

За сукупністю злочинів йому призначили покарання у виді 9 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили він перебуватиме під вартою. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх