26-річний полтавець отримав смертельне поранення у власному домі

16.04.2021, 16:24 Переглядів: 4 317 Коментарів: 1

 

Між ним та нападником виникла сварка, і останній кілька разів вдарив покійного ножем

Вчора, 15 квітня, близько 19.00 до лікарні Полтави привезли хлопця з ножовими пораненнями, але врятувати життя 26-річному полтавцю не вдалося, і о 22.00 він помер. Про це інформує відділ комунікації поліції Полтавщини.


Начальник відділення №1 Полтавського районного управління поліції Віталій Ємець зазначив, що після отримання повідомлення про злочин слідчі та поліціянти почали розслідувати справу, у домоволодінні потерпілого вони знайшли речові докази і знаряддя, яким було скоєно злочин.


Через деякий час правоохоронці затримали підозрюваного в умисному вбивстві – 47-річного жителя Полтави. Як виявилося, між чоловіками виникла сварка, під час якої нападник і наніс смертельні удари ножем.


Наразі 47-річний чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.


У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. У разі доведення судом вини підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.


Автор: Людмила Скачко Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

54
16 квітня 2021 17:00

Шановний Телеграф! Вам що, мало поганих новин в Кременчуці, так ви ще й полтавські та обласні нам виливаєте? Якби ще щось хороше чи корисне то хай буде, а поганого й свого вистачить!


29 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх