У Полтаві затримали серійного крадія з автівок

5.04.2021, 16:47 Переглядів: 1 659

 

Чоловік причетний до 15 крадіжок

У Полтаві правоохоронці затримали місцевого 41-річного чоловіка, який причетний щонайменше до 15-ти крадіжок із автомобілів полтавців, повідомляє пресслужба поліції.


Під час обшуку в його домівці слідчий виявив та вилучив речі та предмети, які були викрадені із автомобілів полтавців, а також знаряддя вчинення злочинів.


- Проаналізувавши ситуацію, ми схилялися до того, що більшість крадіжок вчиняла одна й та ж особа. Як правило, крадіжки вчинялися шляхом пошкодження замка багажника. Злодій забирав звідти все, що вважав цінним: запчастини, ключі, продукти харчування та інше майно. Наразі фігурант встановлений. Йому повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід. Ми також з’ясували, що чоловік раніше не мав проблем із законом, - повідомив начальник Полтавського райуправління поліції Сергій Бейгул.


Слідчий поліції Полтави, під процесуальним керівництвом прокуратури, 24 березня повідомив 41-річному містянину про підозру у вчиненні 15-ти кримінальних правопорушень, передбачених частинами 2 та 3 статті 185 (Крадіжка поєднана з проникненням до сховища, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. На часі фігурантові обрано запобіжний захід - домашній арешт.


Триває досудове розслідування. У разі доведення вини судом підозрюваному загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Теги: крадіжка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх