Сьогодні вночі стріляли в машину таксиста (доповнено)

31.12.2020, 09:19 Переглядів: 4 704

 На місці працювала слідчо-оперативна група

Сьогодні вночі, 31 грудня, біля Джоса невідомі вирішили вистрілити в машину таксиста, який відмовився їх везти. Про це повідомлять кременчужани у соцмережах. 


Як повідомляє пресслужба поліції, за попередньою інформацією на відмову везти компанію з 5 осіб - стався конфлікт із застосуванням зброї. На місці працює слідчо-оперативна група, яка дасть юридичну оцінку. 


Доповнено 


Згодом на офіційному сайті поліції Полтавщини зявилася більш детальна інформація.


Близько 5-ї ранку 31-річний водій легковика «Daewoo Lanos» повідомив, що постраждав від хуліганських дій одного із клієнтів.


За попередніми даними, таксист відмовився від виконання замовлення через надмірну кількість пасажирів. Між ним та групою людей виник конфлікт. Коли автомобіль рушив з місця без клієнтів один із чоловіків кілька разів вистрелив у його бік, завдавши транспортному засобу пошкодження. Потім цей же чоловік застосував насильство до водія.


- Поліція встановила особу підозрюваного та затримала його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кременчуцькою місцевою прокуратурою фігуранту вже повідомлено про підозру у скоєнні хуліганства із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). У кримінальному провадженні призначені експертизи вилучених  речових доказів. Тривають слідчі дії, - повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Іван Жук. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх