У Кременчуці затримали групу медиків, яка займалася підробкою документів за гроші

25.11.2020, 15:18 Переглядів: 28 954 Коментарів: 4

 

У зловмисників знайшли купу санкнижок, у які проставляли штампи

У Кременчуці затримали групу медиків, яка займалася підробкою документів за гроші. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області. 


У складі угруповання були діючі медичні працівники, а також колишні медики та працівники санепідемстанції. Найстаршій учасниці злочинної схеми 64 роки, наймолодшій – 27. 


 


Під час обшуків за адресами проживання зловмисниць, а також у медичних закладах Кременчука вилучили готівку, печатки та штампи медзакладів, медичну документацію, чорнові записи, банківські картки та мобільні телефони.


«Серед вилучених під час обшуків документів є санітарні книжки працівників кафе, ресторанів, навчальних закладів, які не проходили флюорографічного обстеження. Відповідні штампи і відмітки лікарів проставляли в квартирі однієї з учасниць злочинної групи», – розповів Іван Жук, начальник поліції Кременчука. 



Відкрито кримінальні провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) та ч. 1, 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: ГУ НП у Полтавській області
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

4 363
1
25 листопада 2020 18:08

Та в любой поликлиннике такое


24 15
0
25 листопада 2020 18:37

Конкуренты сдалиsmile

 

Вообще, раз такое дело - эти всё "справки" нужно к чертям соьачим отменить. Ничего в сути не изменится и "бизнесмены" исчезнуть естественным путём - за ненадобностью услуг


36 3
254
25 листопада 2020 21:33

В самой коррупционной стране мира коррупция, открытие века


21 1
604
26 листопада 2020 07:23

А скільки працює взагалі без всяких санкнижок і взагалі без медогляду?Через Інтернет отримують замовлення і готують сніданки,обіди,вечері та корпоративи?Розвозять невідомо яким транспортом,в якому перед цим возили сміття,хворих людей,а то й  жмурів.Їм потрібні тільки гроші,а ваше здоровя пофіг.

Так що ті,хто намагається купити санкнижку,хоч усвідомлюють,що хворим не можна контактувати з людьми.

А при роботі онлайн зараз,при пандемії,ви отримуєте мало того,що неякісні продукти,закуплені в мережі з порушеним терміном придатності,так і ще й заражені ковідом.Тому що виробники не те ,що не проходять обстеження,так і ще й власної гігієни не притримуються.

А для чого,коли їх ніхто ніколи не перевіряє?Спитайте в них санкнижку при отриманні продуктів і довідку про пригодність складових ,з яких виготовлені ці продукти.

Я вже мовчу про умови,в яких це все готується.


17 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх