За вихідний кременчуцькі копи склали три «нетверезі» протоколи

15.10.2020, 12:02 Переглядів: 1 865

Водії відмовилися проходити перевірку на алкогольне сп'яніння

14 жовтня у Кременчуці патрульні виявили трьох водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. Про це інформує патрульна поліція.


Близько 2.00 на вулиці Занасипський Шлях патрульні зупинили ВАЗ-2101. Водій цього автомобіля порушив правила дорожнього руху, а саме не виконав вимогу дорожньої розмітки. Під час спілкування поліцейські помітили у 28-річного керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння водій категорично відмовився.


  

Близько 13.00 на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів патрульні отримали виклик «ДТП без потерпілих». Інспектори з'ясували, що 44-річний водій ВАЗ-21101 не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся з автомобілем Volkswagen Polo. Крім того, у винуватця ДТП патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірятися чоловік відмовився.


 

Близько 15.00 на вулиці Котлова поліцейські помітили Volkswagen, водій якого був не пристебнутий паском безпеки. Під час спілкування з 35-річним чоловіком патрульні виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога керманич категорично відмовився.


 

На всіх водіїв інспектори склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відповідні адміністративні матеріали.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх