Завершили досудове розслідування щодо зловмисників, які продавали кременчужанам наркотики

14.10.2020, 08:01 Переглядів: 2 314

 Злочинна організація діяла протягом півроку

Завершили досудове розслідування відносно членів злочинної організації, яка виготовляла і продавала наркотики та психотропи кременчужанам. Під час досудового розслідування встановили, що зловмисники з червня 2019 року по лютий 2020 року займались незаконним придбанням, перевезенням, зберіганням та продажем. Наразі обвинувальний акт скерували до суду, – повідомляє відділу комунікації поліції Полтавщини.


Слідство встановило, що керівники злочинної організації налагодили безперебійне постачання заборонених речовин із Дніпра та підпільної лабораторії в Кременчуцькому районі, де виготовляли психотропну речовину – метамфетамін. Під час санкціонованих обшуків виявили та вилучили лабораторне обладнання, близько одного кілограму наркотиків, 200 розфасованих зіп-пакетів із метамфетаміном, 30 зіп-пакетів із канабісом, три одиниці незареєстрованої вогнепальної зброї, два мільйони гривень готівкою та елітні автомобілі.


Членам злочинної організації Октябрський районний суд Полтави обрав запобіжний захід. Сім фігурантів тримаються під вартою з визначеним розміром застави від 420 тисяч гривень до 9,5 мільйонів гривень. Один перебуває під домашнім арештом, ще один – під заставою. І двох оголосили в розшук.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх