В Кременчуці відвідувач зчинив стрілянину у кафе (додано)

19.09.2020, 20:30 Переглядів: 4 853

 

Обставини встановлюють слідчі

19 вересня, близько 17.00 інспектори поліції отримали виклик «Хуліганство» до одного із закладів харчування. На місце події прибув екіпаж тактико-оперативного реагування.


Як повідомляє пресслужба патрульної поліції, прибувши за адресою виклику, копи з'ясували, що один з відпочивальників стріляв.


ТОРівці затримали 34-річного чоловіка.


Обставини встановлюють слідчі.


Додано: до Кременчуцького відділу поліції 19 вересня, близько 17.00, надійшло повідомлення від працівників одного із розважальних закладів міста. Стало відомо, що в приміщенні бару невідомий в нетверезому стані здійснив кілька пострілів в стелю з пістолета. 


На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, які особу зупинили та в подальшому передали слідчо-оперативній групі Кременчуцького відділу поліції. 


Слідчі встановили особу правопорушника. Ним виявився місцевий 34-річний чоловік. У останнього виявили та вилучили пістолет «Корнет» зі знищеними номерними позначеннями. Поліцейським чоловік повідомив, що цей пістолет він знайшов. Речовий доказ направили на експертне дослідження. 


За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Теги: пістолет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх